Masterclasses voor professionals in de gezondheidzorg

Het eten in de ziekenhuizen laat vaak (gelukkig niet altijd) te wensen over. Zeker als het gaat om een makkelijkere, betere, speciale manier van eten voor specifieke ziekten en de effecten van de behandelingen waarmee die gepaard gaan. Dat is natuurlijk verschrikkelijk als je weet dat juist door goed te blijven eten een patiënt sterker kan blijven.

Voor mensen die behandeld worden voor kanker ga ik proberen daar iets aan doen. En wel met verschillende masterclasses en workshops voor de koks, voedingsassistenten, verpleegkundigen en diëtisten in ziekenhuizen. In deze masterclass komt de methode die ik heb ontwikkeld om in de verschillende stadia van de behandelingen te kunnen blijven eten aan de orde. Dit gebeurd onder andere doormiddel van een “hands on” kooksessie en een sensorische proeverij. Ook zal ik handvatten geven hoe men dit kan toepassen binnen het bestaande systeem en hoe men de patiënt en hun naasten daarin kan adviseren.

Meer weten over de masterclasses voor professionals? Vraag hier informatie aan